Asistenta rutiera

  In cazul imobilizarii autovehiculului, asistenta rutiera este disponibila 7zile/7, 24h/24, pe teritoriul Romaniei si in spatiul Uniunii Europene.

  Serviciile noastre de management de flote ofera si asistenta rutiera, LeasePlan se ocupa de tot printr-un singur telefon: va asiguram mobilitate, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru pasageri, coordonam preluarea autovehiculului pe platforma pana la cel mai apropiat service, situat pe o raza de 200 km (distanta dus intors).  Kilometrii parcursi in plus, calculati dus intors,  sunt facturati la tariful de 0,35 EUR/km + TVA.

  Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa precizati operatorului numarul de inmatriculare si detalii despre dificultatile intampinate cu autovehiculul.

  Nu uitati sa mentionati un numar de telefon unde puteti fi contactat si locatia exacta in care va aflati dumneavoastra si autovehiculul.

  Puteti apela Asistenta Rutiera LeasePlan 7 zile/7, 24h/24,
  la numarul de telefon 031 42 50 500.

  In continuare aveti lista tarilor in care acest serviciu poate fi furnizat.

  Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Marea Britanie, Monaco, Olanda, Polonia, Portugalia, Republica Ceha, Republica San Marino, Republica Slovaca, Romania, Spania, Suedia, Turcia (partea Europeana), Ungaria, Vatican.

  Asistenta rutiera LeasePlan
  Cookie Settings